Om Tina

 

Interesser

 

 
 

CV

 

 

Tja, hvad kan man sige om mig.

 

Sådan helt overordnet kan man sige at jeg er hunkøn, årgang 1973, single (og nyder det - fedt at kunne bestemme alt selv), for bred over boven, vild med katte og tilsyneladende meget omgængelig. Jeg har efter sigende en meget tør, sarkastisk/ironisk humor der ofte falder totalt til jorden og en sjælden gang imellem sidder lige i skabet.

 

Min livshistorie tager sin begyndelse på sygehuset i Randers, den 26. januar 1973 ca. kl. 17.30. Jeg blev født med gulsot og så meget kulsort hår at det første indkøb min far gjorde efter fødslen var en kam til mig.

Efterhånden som jeg voksede til, forsvandt det sorte hår og frem voksede de kønneste porcelænsdukke-værdige proptrækkerkrøller i den helt rigtige kornblonde farve. Jeg var et yndigt barn - hvis jeg altså skal sige det selv.

 

7 år gammel blev jeg storesøster for første - og sidste gang. Min bror Martin kom til verdenen den 20. marts 1980 og var en rigtig efternøler. Allerede der burde kimen til had være lagt. Men nej. Heller ikke det fakta, at min bror tilbragte 85-90 % af hans første par leveår indlagt på hospitalet - med al den opmærksomhed det medfører, kunne få mig til at hade ham. Jeg elskede ham og det gør jeg jo nok stadig. Jeg er i hvert fald taknemmelig for at han bor kun fire opgange fra mig, vi taler sammen hver dag, handler sammen, vasker tøj sammen og gør så meget andet sammen.

 

Jeg har til min store skræk regnet sammen og opdaget at jeg har gået i skole i sammenlagt 19½ år. Det er godt nok ikke så lidt. Jeg håber jeg har lært noget efter alle de år på skolebænken, jeg mener selv at være blevet et bedre og klogere menneske, men andre har vel også deres mening om den sag ;o)

 

Retur til forsiden